Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 06.30 - 4-stjerners middag

Missing

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Artist Sandra Lyng Haugen disker opp med pizza til de fornemme gjestene Pål Trulsen, Thomas Leikvoll og Svein Erik Bjerkrheim. Men vil de like den nordlandsinspirerte velkomstdrinken som de blir møtt med? Svein Erik forteller om sitt første møte med kongefamilien, som ble en svært pinlig affære, og Sandra avslutter kvelden med vakker sang.

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Tirsdag 20. august 2019 kl. 06.30
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 14 av 52
Episodetittel: Sandra Lyng Haugen
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle