Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 11.00 - Sinnasnekker'n

Gj%c3%b8vik  ep. 3 marte og bent ove myhrby original 8991

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Marte og Bent Ove Myhrby klarer ikke å bli enige om den minste ting, noe som har fått store konsekvenser for forholdet. Huset på Gjøvik kjøpte de i 2006 og de har vært uenige i om barna skal ha kommode eller klesskap på soverommet i over et halvt år uten å komme frem til en løsning. Resultatet er rot. Da de skulle bygge nytt skap på soverommet bar Marte sengen deres ned i stuen i håp om å få fortgang på ting. Nå har de sovet i stuen i månedsvis uten at det har skjedd noe.

Detaljert beskrivelse

Soverommet til Marte og Bent Ove ser ut som et gigantisk walk-in-closet med klær og kaos overalt. Tilværelsen i stuen har ikke akkurat fått kjærlighetslivet til å blomstre. I stedet for å gjøre ting ordentlig fra starten av går de for lettvinte løsninger. Bent Ove begynner på prosjekter over alt uten å fullføre noe, og går fort lei. Når han kunne ha brukt tiden på å få ferdig de forskjellige prosjektene, finner Marte ham på Facebook i stedet. Marte på sin side maser og kjefter, men tar ikke ansvar for å gjøre noe selv. Begge mener at den andre kunne ha gjort mer. Nå har de nådd et punkt der begge er blitt tiltaksløse. Oppussingen har stanset opp og de trekker hverandre bare mer og mer ned. Summen av alt skaper konflikt i forholdet, og de trenger hjelp til å samarbeide og komme seg videre. Nå må Sinnasnekker'n trå til for å vatre opp ekteskapet!

Sendetidspunkt: Fredag 23. august 2019 kl. 11.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 3 av 10
Episodetittel: Marte og Bent Ove Myhrby
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle