Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 28. original 66417

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I 13 år har Tina og Leif holdt på med å pusse opp huset sitt i Mjøndalen. Selv om Leif er en nevenyttig elektriker er han nå lei hele huset. Resultatet er at paret selv har et halvferdig soverom på nesten 50 kvadratmeter, mens tre av deres fire barn mangler soverom. Guttene på åtte og ti år ligger anføttes i én seng, og datteren på 15 sover på en madrass på gulvet i et kott uten vindu.

Detaljert beskrivelse

I 13 år har Tina og Leif holdt på med å pusse opp huset sitt i Mjøndalen. Leif er elektriker, men selv om han er nevenytting er han skikkelig lei hele huset, og har stoppet helt opp i oppussingen. Dette har nå ført til at paret selv har et halvferdig soverom på nesten 50 kvadratmeter, mens tre av deres fire barn mangler soverom. Guttene på åtte og ti år ligger anføttes i én seng, og datteren på 15 sover på en madrass på gulvet i et kott uten vindu. Sinnasnekker'n er ikke fornøyd med Tina og Leifs innsats. Han beordrer paret til å sette inn en seng i kottet, så datteren i det minste kan sitte på senga, og ikke bare ligge på gulvet. Otto synes det er leit på vegne av håndverkerbransjen at Leif er så lei av å pusse opp. Han ønsker å hjelpe barna til å få det finere i huset, og tar på seg jobben med å bygge nye barnerom.

Sendetidspunkt: Tirsdag 20. august 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 28 av 28
Episodetittel: 628 Mjøndalen: Tina-Marie og Leif Inge
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle