Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Otto robsahm er sinnasnekker%27n original 8743

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene blir lagt i skuffen. I første program skal vi til Fetsund, til et hus med 100 uferdige prosjekter. Her bor Kent Jonassen (32), som er platearbeider, Cathrine Sørensen (36), som er akupunktør, og barna Christine (15), Nicolay (8), og Odin (3).

Detaljert beskrivelse

I første program skal vi til Fetsund, til et hus med 100 uferdige prosjekter. Her bor Kent Jonassen (32), som er platearbeider, Cathrine Sørensen (36), som er akupunktør, og barna Christine (15), Nicolay (8), og Odin (3). I familiens hus er det Kent som pusser opp på egenhånd. Han har startet på prosjekter i absolutt alle rom, og det meste står halvferdig. I mangel av en skikkelig plan har han kjøpt inn masse materialer på tilbud, som alle ligger urørt i garasjen. Han har til og med lånt alle konfirmasjonspengene til stedatteren for å kjøpe panel. Datteren ønsket seg et stort klesskap på soverommet for pengene sine, men det har det altså ikke blitt noe av. Cathrine er frustrert over Kents kaos. Hun klager og kjefter på ham hele tiden, men deltar ikke i oppussingen selv. Med Cathrines nordnorske temperament går det ofte noen kuler varmt i hjemmet.

Sendetidspunkt: Onsdag 21. august 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 1 av 10
Episodetittel: Kent Jonassen og Cathrine Sørensen
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle