Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Otto med ekteparet i hurum  ep. 2 original 8775

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Det som skulle bli et idyllisk liv på landet er blitt et mareritt for familien på fem. Sven Wold og Katharina Zahl Fagervik kjøpte et hus på Hurum i 2007 - med store planer. Etter noen måneders oppussing flyttet de inn i et halvferdig hus uten strøm. Det er fremdeles en byggeplass i dag. De mangler stue og en funksjonell gang, og de må også gjøre ferdig kjøkkenet og kle huset utvendig.

Detaljert beskrivelse

Sven har ansvaret for oppussingen, og har gjort mesteparten selv. Han er båtbygger/møbelsnekker. Katharina er maler. Sven er veldig nøye og liker at ting blir gjort på sin måte. Han har forferdelig god tid, og klarer ikke å fokusere på å gjøre ting ferdig. Katharina går hjemme oppi alt rotet, og tar seg av barn. Hun er nå veldig utålmodig etter å få orden på huset slik at hun kan komme i gang med sine kunstprosjekter. Planen er at hun skal ha atelier i et uthus på tomten som i dag er fylt med Svens skrot. Paret er uenige og har vanskelig for å kommunisere, noe som resulterer i mye irritasjon, diskusjon og krangling. Katharina har mistet troen på prosjektet om å flytte fra byen til landet for å få et bedre liv. Hun hadde absolutt ikke sett for seg dette. Sven, på sin side, trives godt med alle sine småprosjekter, og forstår ikke hennes frustrasjon. Han har all tid i verden på å ferdigstille huset, og det setter nå forholdet på spill. Dette er en typisk utfordring for Sinnasnekker'n. Nå er det opp til Otto Robsahm og hans gjeng å få orden i sysakene hos familien på Hurum.

Sendetidspunkt: Torsdag 22. august 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 2 av 10
Episodetittel: Sven Wold og Katharina Zahl Fagervik
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle