Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Gustav aanerud  otto robsahm og elisabeth holm  ep. 4  askim original 9536

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Elisabeth Holm, som er grafisk designer, og entreprenøren Gustav Aanerud er paret som er i ferd med å bryte 10-mila når det kun gjenstår en kilometer. De kjøpte huset sitt i Askim i 2007 og satte i gang oppussingen med stort mot. Etter ett og et halvt år tok motivasjonen slutt. Nå er det stillstand. De trenger hjelp fra Sinnasnekker'n.

Detaljert beskrivelse

Elisabeth og Gustav har delt oppgavene hjemme. Hun tar alt husarbeidet og han skal ta seg av oppussingen. Problemet i dag er at Elisabeth gjør sin del av avtalen, men Gustav går heller og trener eller treffer venner enn å jobbe på huset. Hun synes det er urettferdig. Elisabeth er nyutdannet grafisk designer og drømmer om å sette opp egen virksomhet hjemmefra. Hun har et kontor hvor det gjenstår å legge plater i taket og lister. Nå har hun begynt å søke jobber fordi hun tror aldri at kontoret hennes kommer til å bli ferdig. Paret har også utsatt drømmen om barn fordi badet er råttent og barnerommet heller ikke står klart. Mesteparten av arbeidet i huset er allerede gjort, men paret klarer ikke å se dette. De har til og med snakket om å selge huset og kjøpe leilighet fordi de ikke kommer seg videre. Huset har ført til masse krangling, og Elisabeth er så frustrert at hun gråter bare hun snakker om det. Summen av småting som gjenstår er blitt for mye og det går hardt utover forholdet. En perfekt utfordring for Sinnasnekker'n og hans team!

Sendetidspunkt: Mandag 26. august 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 4 av 10
Episodetittel: Elisabeth Holm og Gustav Aanerud
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle