Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Familien herman og otto i ep. 7  svelvik original 9831

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Fem år med oppussing har ført til en splittet familie i Svelvik. Ikke bare satte de i gang med et stort oppussingsprosjekt, de har også fått to barn midt oppi det hele. Far Kristian Hermann har tatt ansvar for all oppussingen, mens mor Heidi Hermann passer barna. Akkurat nå har de ikke noe forhold, de bare eksisterer sammen.

Detaljert beskrivelse

Fem år med oppussing har ført til en splittet familie i Svelvik. Ikke bare satte de i gang med et stort oppussingsprosjekt, de har også fått to barn midt oppi det hele. Far Kristian Hermann har tatt ansvar for all oppussingen, mens mor Heidi Hermann passer barna. Akkurat nå har de ikke noe forhold, de bare eksisterer sammen.Fem år med oppussing har ført til en splittet familie i Svelvik. Ikke bare satte de i gang med et stort oppussingsprosjekt, de har også fått to barn midt oppi det hele. Far Kristian Hermann har tatt ansvar for all oppussingen, mens mor Heidi Herman passer barna. Akkurat nå har de ikke noe forhold, de bare eksisterer sammen. Kristian har gjort ferdig to hele etasjer alene. Men underetasjen, hvor soverommene skal være, gjenstår. Hele familien bor for tiden i loftsstua. Det at Kristian har jobbet på huset hver kveld og helg i flere år, har ført til at paret har sklidd fra hverandre. Når de begge er hjemme, ser de likevel ingenting til hverandre. Kristian føler at Heidi ikke forstår og verdsetter hvor mye han faktisk har gjort. Hun ser bare det som fremdeles gjenstår. Heidi ønsker bare at de skal kunne få starte på familielivet sammen. Kommunikasjonen mellom Heidi og Kristian er svært dårlig. Begge irriterer seg over den andre parten men de tier det i hjel i stedet for å prate om det, noe som gjør at stemningen mellom dem er taus og kald. Begge er for stolte til å be om hjelp selv om de har håndverkere i familien. Nå vet de ikke helt hvordan de skal komme seg videre og bli ferdig med det som gjenstår. Huset er kommet mellom dem.

Sendetidspunkt: Torsdag 29. august 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 7 av 10
Episodetittel: Kristian og Heidi Hermann
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle