Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 20.30 - Sinnasnekker'n

Fredrik espenes og taina andersen  brobekk i oslo original 10842

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Fredrik Espenes kjøpte foreldrenes hus på Brobekk i Oslo i 2002. Han var alenefar i huset med sine to sønner da han traff Taina Andersen. Etter en stund flyttet hun inn med sin datter, og det første de gjorde var å ta fatt på oppussingen. Nå har det skåret seg helt mellom dem og forholdet er i full oppløsning. Taina føler ikke at huset er hennes hjem.

Detaljert beskrivelse

Fredrik Espenes kjøpte sine foreldres hus på Brobekk i Oslo i 2002. Avtalen var da at foreldrene, som bor i Danmark, skulle ha en leilighet i kjelleren som de kunne bo i hver gang de var i Oslo. Fredrik var alenefar i huset med sine to sønner da han traff Taina Andersen. Etter en stund flyttet hun inn med sin datter, og det første de gjorde, var å ta fatt på oppussingen. Nå har det skåret seg helt mellom dem og forholdet er i full oppløsing. Taina føler ikke at huset er hennes hjem. Fredrik har tilbrakt mesteparten av tiden med å pusse opp foreldrenes leilighet, noe Taina ikke var forberedt på. I tillegg har det kostet langt mer enn planlagt, og nå er lommeboka tom - allerede før de har begynt på sitt eget hjem. I tillegg opplever Taina at hun knapt har sett kjæresten etter at hun flyttet inn fordi han har oppholdt seg i kjellerleiligheten. Fredrik mener Taina kunne ha engasjert seg mer, om så bare å komme ned i kjelleren for å holde ham med selskap. Han er veldig grundig når han jobber, men mener at Taina har ti tommeltotter. I Fredriks øyne er det ingen vits at hun hjelper til for det blir bare mer arbeid enn hjelp. De har nærmest gitt opp hele forholdet, men bestemmer seg for å prøve en siste ting; å få hjelp av Sinnasnekker'n.

Sendetidspunkt: Fredag 30. august 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 9 av 10
Episodetittel: Fredrik Espenes og Taina Andersen
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle