Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 2  ep. 7 original 24710

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker’n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene er lagt i skuffen.

Kort beskrivelse

Gunn, Ole Jørgen og sønnen Ole Kristian fra Drammen har bodd i Ole Jørgens barndomshjem i 25 år uten å pusse opp annet enn sønnens rom. På kjøkkenet er det ikke vann, og for å vaske opp må de hente vann i en balje fra badet. Badet fungerer også som soverom og kontor, og skal familien dusje, må de ned i underetasjen der Ole Jørgens mor bor.

Detaljert beskrivelse

Gunn (47) og Ole Jørgen Alfsen (50) bor i et hus i Drammen med sønnen Ole Kristian på snart 16. De har bodd i huset, som er Ole Jørgens barndomshjem, i 25 år - uten å pusse opp nesten noe som helst. Sønnens rom i andre etasje er det eneste som er ferdig. Oppe i tredje etasje bor Gunn og Ole Jørgen på 36 kvadrat - på Ole Jørgens guttehybel. På kjøkkenet er det ikke vann, og for å vaske opp må de hente vann i en balje fra badet. Badet fungerer også som soverom og kontor, og her er det ingen dusj. Skal familien dusje, må de ned i første etasje, der Ole Jørgens mor bor.

Sendetidspunkt: Mandag 09. september 2019 kl. 20.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 6 av 9
Episodetittel: Gunn og Ole Jørgen
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle