Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 2  episode 8 original 24919

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker’n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene er lagt i skuffen.

Kort beskrivelse

Thomas, Charlotte og deres tre barn bor i et hus på Hamar. Datteren Miriam har ikke strøm på rommet sitt, så der er det både mørkt og kaldt. Det mangler også strøm i flere av de andre rommene i huset. De begynte å pusse opp alt samtidig, og nå har de mistet all motivasjon. I tillegg er samlivet dødt, de har ikke overskudd til hverandre.

Detaljert beskrivelse

Thomas (32) og Charlotte (29) Svarre bor i et hus på Hamar med tre barn. Da de flyttet inn for ett år siden hadde de store planer om å pusse opp, og gikk løs på alle rom samtidig. Men så sprakk panelet som Thomas hadde lagt i stua opp, og han mistet totalt motivasjonen. Siden da har det vært full stans i oppussingen. Alt av materialer er kjøpt inn, men paret klarer ikke å ta fatt på jobben. I tillegg er samlivet dødt, da de ikke har overskudd til hverandre. Datteren Miriam har ikke strøm på rommet sitt, så der er det både mørkt og kjølig. Det mangler også strøm i flere av de andre rommene i huset. De trenger hjelp fra Sinnasnekker’n!

Sendetidspunkt: Tirsdag 10. september 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 7 av 9
Episodetittel: Thomas og Charlotte
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle