Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 20.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 2  episode 9  original 25276

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker’n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene er lagt i skuffen.

Kort beskrivelse

Ann Kristin og Espen bor i Askim med to barn. De kjøpte et gammelt hus og pusset opp det meste inne, men utvendig har det stoppet helt opp. Terrassen har gamle bord og et rustent rekkverk. Huset er trekkfullt og taket i elendig forfatning, med løse taksteiner som når som helst kan falle ned og skade noen.

Detaljert beskrivelse

Ann Kristin Tøllefsen (30) og Espen Pettersen (33) bor i Askim med to barn. De kjøpte et gammelt hus og pusset opp det meste inne, men utvendig har det stoppet helt opp. Terrassen har gamle bord og et rustent rekkverk. Huset er trekkfullt og taket i elendig forfatning, med løse taksteiner som når som helst kan falle ned og skade noen. Ann Kristin og Espen kommer ikke videre, og prat om oppussing ender ofte i store diskusjoner og dårlig stemning. De har også vanskelig for å samarbeide. Espen vil helst gjøre alt selv, og når Ann Kristin skal hjelpe til, ender det som oftest med at han tar over, ettersom han irriterer seg over at hun knoter eller jobber for tregt. Kan Sinnasnekker’n hjelpe familien til en bedre hverdag?

Sendetidspunkt: Onsdag 11. september 2019 kl. 20.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 7 av 9
Episodetittel: Ann Kristin og Espen
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle