Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 2  episode 10 original 25372

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker’n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene er lagt i skuffen.

Kort beskrivelse

Janne og Henning fra Hokksund la oppussingen på hylla i håp om å få det bedre, men det har tydeligvis ikke fungert. De sliter i parforholdet, og barna deres må bo trangt og i masse rot fordi foreldrene ikke får laget rom til dem i kjelleren. Situasjonen er håpløs for alle parter. De trenger hjelp fra Sinnasnekker’n!

Detaljert beskrivelse

Henning (36) og Janne Paulsen (34) bor i Hokksund med fire barn. Det er dårlig med lagringsplass i huset, og barna bor trangt på små rom. I kjelleren, derimot, er det god plass, men der nede er det fullstendig kaos, med rot, søppel og rester etter andre oppussingsprosjekter. Janne og Henning er slitne og lei etter å ha brukt flere år på å pusse opp andre rom i huset, og all jobbingen gikk på forholdet løs. For ett år siden bestemte de seg for å slutte å pusse opp for å redde forholdet, men de har ikke fått det bedre. Både foreldre og barn er frustrerte over rot og dårlig plass, og de kommer ingen vei med kjelleren.

Sendetidspunkt: Torsdag 12. september 2019 kl. 20.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 7 av 9
Episodetittel: Janne og Henning
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle