Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 10.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 2  ep. 2  rakkestad original 22684

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker’n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene er lagt i skuffen.

Kort beskrivelse

Ingolf og Laila bor i Rakkestad med tre barn. For to år siden kjøpte de huset de leide, og hadde store planer om å pusse opp. Nå har de gitt opp hele prosjektet, og mor, far og to av barna har endt opp med å dele soverom. Huset forfaller og Laila og Ingolf greier ikke å samarbeide. Kan Sinnasnekker’n hjelpe familien ut av krisa?

Detaljert beskrivelse

Laila Holtet (32) og Ingolf Nørgaard Pedersen (39) er samboere. Sammen har de Petra (1,5) og Preben (5 måneder). Laila har i tillegg sønnen Antoni (11) fra et tidligere forhold. For to år siden kjøpte Laila og Ingolf boligen de leide i Rakkestad. De hadde store planer om å pusse opp og begynte på et tilbygg, men så sa det brått stopp. Nå har arbeidet stått stille siden høsten 2010, og materialene utenfor huset har ligget fastfrosset under presenningen i hele vinter. På soverommet til Ingolf og Laila bor også Antoni og den nyfødte babyen. Her er det ingen plass for barna å leke, og i tillegg er det kaldt, da de har gitt bort vinduene. Forholdet mellom Ingolf og Laila fungerer dårlig. Ingen tar grep om oppussingen - og heller ikke husarbeidet, noe som fører til krangling og frustrasjon. Otto er sjokkert over hvordan det ser ut hjemme hos familien; her er det rotete og skittent både ute og inne. Han bestemmer seg for å ta oppdraget for barnas skyld.

Sendetidspunkt: Tirsdag 03. september 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 2 av 9
Episodetittel: Ingolf og Laila
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle