Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 10.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 2  episode 3  sarpsborg original 23024

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker’n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene er lagt i skuffen.

Kort beskrivelse

For syv år siden kjøpte Per og Heidi hus i Sarpsborg. Per har stått for det meste av oppussingen, men en hel del gjenstår fortsatt. Nå har de gitt opp hele prosjektet, noe som fører til krangling og frustrasjon. Otto forstår raskt at Per ikke slipper Heidi til, og at Heidi ikke tror hun kan nok. Men huset er begges ansvar, det må de forstå!

Detaljert beskrivelse

Per Pettersen (39) og Heidi Cathrin Nilsen (36) bor i Sarpsborg med sønnen Sander (6) og Pers datter Madelen (15). For syv år siden kjøpte de en tomannsbolig som de har gjort om til enebolig. Per har stått for det meste av oppussingen, og han har brukt nesten seks år på å få førsteetasjen ferdig. Det som gjenstår nå er badet, gangen, trappen og Per og Heidis soverom i andre etasje. Men all jobbingen med huset har tatt på, og nå har de gitt opp hele prosjektet. Materialene ligger klare, men Per og Heidi kommer seg ikke videre. Det uferdige huset fører til krangling og frustrasjon. Heidi maser på Per om at han må bli ferdig, samtidig som hun ser etter nye hus på Finn. Otto tar saken, og forstår raskt at de har samarbeidsproblemer. Per slipper ikke Heidi til, og Heidi tror ikke hun kan nok. Men huset er begges ansvar, og det må de forstå!

Sendetidspunkt: Onsdag 04. september 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 3 av 9
Episodetittel: Per og Heidi
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle