Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 10.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 2  episode 2. original 23788

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker’n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene er lagt i skuffen.

Kort beskrivelse

Da Karen ble skilt kjøpte hun og moren en generasjonsbolig i Oslo, der de skulle bo med Karens to barn. Kort tid etter traff hun Peter, og nå har de giftet seg og fått en datter. Huset er blitt for lite for alle sammen. De har pusset opp mye, men nå har det gått helt i stå. Peter er mer kreativ enn handy, og spiller heller piano enn å snekre.

Detaljert beskrivelse

Da Karen Ueland (33) skilte seg i 2006 kjøpte hun en generasjonsbolig i Oslo sammen med sin mor Reidun (70). Der skulle de bo med Karens to barn, Vilja (7) og Oskar (10), men tre uker etter at kontrakten var signert, møtte Karen og Peter (29) hverandre. På tre år har de rukket å gifte seg og de har fått datteren Ellinor (1 ½). Nå er generasjonsboligen blitt til et kollektiv hvor alle lever oppå hverandre. Selv om huset er stort, er plassen for Peter og Karens familie altfor liten, og de får lite tid og rom for seg selv. Huset har allerede blitt pusset opp mye, og det er Karen som har vært arbeidsleder. Peter er mer kreativ enn handy, og spiller heller piano i stedet for å snekre. Dessuten er han redd for sagen. Nå har oppussingen gått helt i stå, og familien trenger hjelp. Otto tar oppdraget og stiller krav til dem begge: Karen må lære å slippe kontrollen og Peter må bidra mer praktisk. Dessuten må han våge å si fra!

Sendetidspunkt: Fredag 06. september 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 5 av 9
Episodetittel: Karen og Peter
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle