Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 3  episode 2. original 37412

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I Nykirke har Mette og Ole Christian isolert og lagt panel på to av ytterveggene i huset de kjøpte for fem år siden. De to resterende veggene har de ikke gjort noe med, og malingen flasser av. Naboene klager på hvordan huset ser ut. Oppussingen sliter på forholdet og Mette har flere ganger vurdert å flytte.

Detaljert beskrivelse

I Nykirke har Mette (41) og Ole Christian Backer (43) isolert og lagt panel på to av ytterveggene i huset de kjøpte for fem år siden. De to resterende veggene har de ikke gjort noe med, og malingen flasser av. Naboene klager på hvordan huset ser ut, Mette har flere ganger vurdert å flytte, og oppussingen sliter på forholdet. I tillegg lider Mette av astma og allergier og er blitt mye dårligere siden forrige sommer, noe som gjør at hun ikke orker å gjøre så mye i huset. Hun blir frustrert av å se at Ole Christian bare setter seg ned i sofaen og ikke gjør en innsats lengre. Ole Christian er, på sin side, lei av hele oppussingen og sier heller ja til å jobbe overtid for å slippe å komme hjem.

Sendetidspunkt: Mandag 16. september 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 2 av 10
Episodetittel: Nykirke
Produksjonsår: 2012
Aldersgrense: Alle