Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 3  episode 3. original 37869

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Klemet er lei av å ha ansvaret for oppussingen og vil at Kathrine skal gjøre mer, så kan heller han ta seg mer av barna. Og er det så nøye om det er ferdiglistet overalt, og at ikke takrennene er satt opp? Klemet mener nei, og vil heller bruke tiden sin på sport og friluft, mens Kathrine, som er så flau over hjemmet at hun ikke liker å ha besøk, mener ja.

Detaljert beskrivelse

Kathrine Eriksen (37) og Klemet Store (37) og deres to barn flyttet i enebolig i Spikkestad i 2006 og har pusset opp siden det. Klemet gjør alt av oppussingsarbeid siden Kathrine føler at hun ikke får det til og ikke er praktisk anlagt. Derfor skjer alt på hans premisser. Mye er påbegynt, men lite er fullført. Klemet er lei av maset til Kathrine, og legger ikke mer i jobben enn at ting skal fungere. Han vil heller bruke fritiden sin på det som betyr mye for han som for eksempel turer i fjellet og spesielt kiting. Han synes det er urettferdig at Kathrine får passe barna mens han må pusse opp. Kathrine skulle ønske Klemet kunne prioritere hjemmet istedenfor hobbyen sin. Da de kjøpte var planen at de skulle lage kjelleren til et sted de alle kunne bruke. De kjøpte huset på grunn av all plassen, men slik det har blitt nå bor de på ganske liten plass, siden kjelleren kun blir brukt til oppbevaring av Klemets sportsutstyr. Otto synes at sportsutstyret har tatt over hele huset og det flyter rundt over alt. Så Otto gir Klemet i oppgave å rydde alt utstyret inn i et rom. Kathrine bruker så lang tid på oppgaven sin i gangen at Otto blir skikkelig sinna, og han må til slutt ta over oppgaven hennes.

Sendetidspunkt: Tirsdag 17. september 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 3 av 10
Episodetittel: Spikkestad
Produksjonsår: 2012
Aldersgrense: Alle