Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 3  episode 5 original 38590

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Cathrine og Hans fra Sarpsborg har planer om å gifte seg, men oppussingen er i ferd med å ødelegge forholdet, og det er tvilsomt om et bryllup vil hjelpe. Huset er ikke et trygt hjem for barna siden materialer og verktøy ligger lett tilgjengelig. Taket er blitt så dekket av sopp og mugg at materialene er helt råtne. Del 1 av 2.

Detaljert beskrivelse

Cathrine Tveter Stang (26) og Hans Arild Schonhowd (31) overtok huset i Sarpsborg etter hennes bestefar i 2007. Planen er at de snart skal gifte seg, men Cathrine tviler på at hun vil fortsette slik de har det nå. Oppussingen er i ferd med å ødelegge forholdet og det er tvilsomt om noe bryllup vil hjelpe. Drømmen er å pusse opp loftet slik at deres to eldste sønner kan flytte opp dit. For to og et halvt år siden la de nytt tak på huset og de har pusset opp en del, men mye gjenstår og det står halvferdig over alt. De har en hjertesyk datter, Karoline (1), som har vært igjennom to alvorlige hjerteoperasjoner. Cathrine er hjemmeværende siden Karoline krever mye oppfølging. Cathrine maser mye på Hans for at de skal bli ferdige med huset. Det er ikke et trygt hjem for barna siden materialer og verktøy ligger lett tilgjengelig. Taket er blitt så dekket av sopp og mugg at materialene har råtnet opp. For å gjøre noe som helst i dette huset, må det helseskadelige taket, som paret selv nylig har byttet, tas på nytt.

Sendetidspunkt: Torsdag 19. september 2019 kl. 20.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 5 av 10
Episodetittel: Sarpsborg, del 1
Produksjonsår: 2012
Aldersgrense: Alle