Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 06.25 - 4-stjerners middag

Middag hos tor endresen original 1659

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Denne uken skal vi til Bergen og førstemann i ilden er artist Tor Endresen. Han inviterer Eli Kari Gjengedal, Linda Eide og Rune Larsen til en restaurant han er medeier i, Banco Rotto. Det blir andelever, torsk kjøpt av en syngende fiskehandler på fisketorget, og en sjokoladekvartett. I tillegg blir det sang av Tor og Rune, drinker i baren og triksende bartendere.

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Mandag 26. august 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 25 av 52
Episodetittel: Tor Endresen
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle