Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 10.00 - Sinnasnekker'n

Familien werner og otto  ep. 5 og 6  tofte original 9770

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I huset til fembarnsfamilien Werner på Tofte hersker det komplette kaos. Da de kjøpte huset for seks år siden hadde de ingen plan for oppussingen. Etter hundrevis av timer med oppussing mangler de fortsatt en plan. De fem barna i alderen 9 til 16 år deler ett soverom og ingen har noe privatliv. Her må Sinnasnekker'n ordne opp!

Detaljert beskrivelse

I huset til fembarnsfamilien Werner på Tofte hersker det komplette kaos. Da de kjøpte huset for seks år siden hadde de ingen plan for oppussingen. Etter hundrevis av timer med oppussing mangler de fortsatt en plan. De fem barna i alderen ni til 16 år deler ett soverom! Siw administrerer familien, mens Øyvind pusser opp. Han har begynt litt over alt, og huset er et eneste stort oppussingskaos. Andrea på 16 år savner sårt et klesskap og et sted å være alene. Alle går oppi hverandre, og ingen har noe privatliv. Planen til Øyvind er å lage nye soverom, nytt bad, og en loftstue til barna. Han er en person som gjerne trår til for andre, men han er altfor stolt til å be om hjelp selv. Med tempoet han har i dag kommer barna til å ha flyttet ut før loftstua står klar. Siw og Øyvind er begge veldig slitne. Øyvind har pusset opp i flere år, og nå prioriterer han jakting i helgene for å få litt fri. Siw er tålmodigheten selv. Hun stiller ingen krav men gjør heller ikke noe med huset selv. Øyvind har frie tøyler, men kommer ingen vei. Bosituasjonen er blitt uutholdelig for alle. Sinnasnekker'n og hans team må trå til for å redde familien.

Sendetidspunkt: Tirsdag 27. august 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 5 av 10
Episodetittel: Fembarnsfamilien Werner på Tofte, del 1
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle