Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Middag hos rune larsen original 1655

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Musiker Rune Larsen åpner 50-tallshulen sin med samleobjekter fra favoritt tiåret sitt for Eli Kari Gjengedal, Linda Eide og Tor Endresen. Det blir servert en tradisjonell treretters med tomatsuppe, kjøttkaker og bringebær med is. Gjestene forventer et glass vin til maten, men Rune som ikke drikker alkohol har ingen alkoholholdig drikk på bordet. Hva sier gjestene til det?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Onsdag 28. august 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 27 av 52
Episodetittel: Rune Larsen
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle