Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 10.00 - Sinnasnekker'n

Familien werner og otto  ep. 5 og 6  tofte original 9772

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I forrige episode så vi hvordan det komplette kaos hersket hos fembarnsfamilien Werner på Tofte. Nå har hjelpen kommet i form av Sinnsnekker'n, Otto Robsahm, og hans team. De har forbarmet seg over familien og har satt i gang en oppussingsprosess uten like. Resultatet ser du i kveld.

Detaljert beskrivelse

I forrige episode så vi hvordan det komplette kaos hersket hos fembarnsfamilien Werner på Tofte. De kjøpte det store huset for seks år siden og fortsatt bor alle de fem barna, i alderen ni til 16 år, på samme soverom. Ingen har noe privatliv og huset er et eneste stort oppussingskaos. Men nå har hjelpen kommet i form av Sinnsnekker'n Otto Robsahm og hans team. De har forbarmet seg over familien og har satt i gang en oppussingsprosess uten like. Men det er utrolig mye som skal gjøres, så det var umulig å rekke det på en uke. Otto og gjengen har derfor bestemt seg for å bli en uke til og fullføre jobben de er i god gang med. Hvordan det blir i huset på Tofte tilslutt, ser du i kveld!

Sendetidspunkt: Onsdag 28. august 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 6 av 10
Episodetittel: Fembarnsfamilien Werner på Tofte, del 2
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle