Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Middag hos linda eide original 1654

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Programleder Linda Eide disker opp med yndlingsmaten fra hjemstedet Voss, smalahove. Hva synes gjestene hennes om det? Det blir demonstrasjon på hvordan man tilbereder den noe spesielle retten og Eli Kari Gjengedal, Tor Endresen og Rune Larsen får et kurs i hvordan man spiser det. Ikke alle gjestene er like begeistret for det de får servert og en av dem velger å fortære hovedretten med bind foran øynene.

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Torsdag 29. august 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 28 av 52
Episodetittel: Linda Eide
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle