Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n original 23453

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker’n - en streng, men velmenende håndverker. Han strammer opp huseierne og med kyndig hånd får han orden på oppussingen. Familiefreden er reddet - og skilsmissepapirene er lagt i skuffen.

Kort beskrivelse

Da Jørn og Monica kjøpte hus i Nannestad hadde de en drøm om det gode liv på landet. Men tross iherdig jobbing er de ennå ikke ferdige med oppussingen. Verandaen mangler rekkverk, og rett nedenfor er det et bratt stup. Inne ligger det åpne ledninger med strøm i. De har ikke prioritert sikkerheten til barna - og nå venter de attpåtil sitt fjerde barn!

Detaljert beskrivelse

Monica (33) og Jørn Nordsletta (32) har vært gift i åtte år. For tre år siden kjøpte de nytt hus, og mye er gjort siden det, men det er fremdeles mange løse tråder. De er begge lei og blir kvalme av tanken på alt som er igjen. De er konstant slitne; de tenker, lever og puster oppussing, og har dårlig samvittighet om de gjør andre ting enn å jobbe med huset. De så for seg landlig idyll, og ikke all jobben med oppussingen. Samtidig er Monica gravid med deres fjerde barn. Otto påpeker at de burde ha prioritert å få ferdig oppussingen, og ikke minst sikre huset de har nå, før de valgte å få flere barn. Det elektriske er på langt nær bra og verandaen står usikret uten rekkverk - med et stup flere meter rett ned.

Sendetidspunkt: Torsdag 05. september 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 4 av 9
Episodetittel: Jørn og Monica
Produksjonsår: 2011
Aldersgrense: Alle