Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 3  episode 7. original 39098

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Ungdomskjærestene Inga og Mats venter sitt andre barn og har flyttet inn i Ingas barndomshjem. Hennes største drøm er å skape en fremtid for familien i huset hun har så mange minner fra. Men Mats begynte på altfor mange prosjekter i hele huset og nå er alt blitt et ork. Han er utrolig lei av oppussingen og føler at han har sviktet familien.

Detaljert beskrivelse

Inga Haugland (23) og Mats Feragen (25) fra Vestby er ungdomskjærester og har vært sammen i sju år. De har en datter sammen og nå er Inga gravid på nytt. De bor i hennes barndomshjem, som de flyttet inn i for omkring tre år siden. Ingas største drøm er å lage en fremtid for hennes familie i huset hun har så mange minner fra. Inga og Mats har en tradisjonell inndeling hvor han skal ha ansvaret for oppussingen, mens hun skal ta seg av husarbeid. Mats begynte med stort pågangsmot, men det ble alt for mange prosjekter som han ikke har klart å fullføre. Nå er han veldig lei av oppussing og føler seg alene om prosjektet. Som et resultat har oppussingen stått stille det siste året og Mats føler at han svikter sine oppgaver for familien og som mann. De trenger blant annet sårt et nytt bad, siden Inga i dag må gå ned til det gamle badet i kjelleren med datteren på armen.

Sendetidspunkt: Mandag 23. september 2019 kl. 20.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 7 av 10
Episodetittel: Vestby
Produksjonsår: 2012
Aldersgrense: Alle