Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 3  episode 8. original 39311

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Familien Tufte, som består av seks personer, trenger mye plass. Carina og Tommy flyttet sammen i 2008, og har drevet med oppussing siden. Nå er det full stopp. På kjøkkenet holder skapdører på å falle ned, det finnes bare én skuff og i ventilatoren er det funnet mus. Det ødelegger humøret og forholdet

Detaljert beskrivelse

Familien Tufte består av seks personer og trenger derfor stor plass. Carina (33) og Tommy (29) flyttet sammen i Porsgrunn i 2008, og har drevet med oppussing av huset siden det. Tommy rev kledning utvendig og har gjort mye innvendig, stort sett noe i alle rom. Nå er det full stopp, og det ødelegger humøret og forholdet. Kjøkkenet er ubrukelig, da skapdører holder på å falle ned, det finnes bare én skuff og i ventilatoren er det fanget mus. Tommy og Carina kan ikke samarbeide, noe som går utover forholdet og oppussingen som ikke blir gjort. Tommy lut lei av alt som heter oppussing, mens Carina klager på at de ikke blir ferdige.

Sendetidspunkt: Tirsdag 24. september 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 8 av 10
Episodetittel: Familien Tufte
Produksjonsår: 2012
Aldersgrense: Alle