Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 3  episode 10. original 39665

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Miriam og Kims drømmehus har forvandlet seg til et oppussingsmareritt. De har ikke engang et eget soverom, men sover i gangen mellom barnas rom. Mangelen på privatliv tærer på forholdet, og Miriam har flere ganger vært nær ved å flytte ut.

Detaljert beskrivelse

I 2007 kjøpte Miriam (31) og Kim Aune (34) drømmehuset i Askim. Det kunstneriske paret planla og satte i gang mange kreative og spennende løsninger i huset. Men drømmehuset er nå blitt et mareritt, hvor det er halvferdig oppussing i alle rom. Paret, som har vært kjærester siden de var 14 år, har heller ikke eget soverom, siden det tiltenkte soverommet i kjelleren viste seg å være altfor fuktig. De sover derfor i gangen mellom barnas rom, så barna må gå gjennom deres soveplass for å komme til rommene sine. Mangelen på privatliv tærer på parforholdet, og Miriam har flere ganger vært nær ved å pakke sakene sine, og flytte ut. Hun velger å være minst mulig hjemme, for å slippe unna den vanskelige situasjonen. Kim står igjen med hele oppussinga, og er frustrert over at konfliktskye Miriam ikke orker å være med på å løse situasjonen.

Sendetidspunkt: Torsdag 26. september 2019 kl. 20.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 10 av 10
Episodetittel: Miriam og Kims
Produksjonsår: 2012
Aldersgrense: Alle