Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 20.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 4  episode 2. original 48611

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Stig (35) og Anne Grete (28) overtok huset i Ålesund etter hennes besteforeldre i 2007. De rev hele første etasje, uten noen plan for hvordan de skulle bygge det opp igjen. Mange ideer har havnet på papiret, men etter mye fram og tilbake har Stig meldt seg helt ut. Ingenting skjer, og hele familien på fire bor trangt og kummerlig på husets loft.

Detaljert beskrivelse

Stig (35) og Anne Grete (28) overtok huset i Ålesund etter hennes besteforeldre i 2007. De rev hele første etasje, men hadde ingen plan for hvordan de skulle bygge det opp igjen. Anne Grete elsker planlegging og detaljer, så mange planer har havnet på papiret, men de starter verken bygging eller oppussing. Anne Gretes slekt har også mange meninger om hvordan de to bør lage hjemmet sitt, og det har blitt til at Stig har meldt seg helt ut. Derfor er det ingenting som skjer i første etasje, og hele familien på fire bor trangt og kummerlig på husets loft.

Sendetidspunkt: Fredag 27. september 2019 kl. 20.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 2 av 40
Episodetittel: Ep 402 Anne-Grete og Stig, Ålesund
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle