Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 06.25 - 4-stjerners middag

Missing

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Fotballspiller Daniel Nannskog har planer om å imponere gjestene Charlotte Torstvedt, Grete Roede og Pål Anders Ullevålseter med helstekt oksefilét, men må endre litt på menyen når han får greie på at Charlotte er vegetarianer. Han arrangerer en quiz mot slutten av kvelden som avslører gjestenes manglende kunnskaper om svensk og norsk historie. Vil de allikevel gi ham toppscore?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Mandag 09. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 33 av 52
Episodetittel: Daniel Nannskog
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle