Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Missing

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Slankedronning Grete Roede er opptatt av et sunt kosthold. Vil det gjenspeile seg i kveldens meny, mon tro? Grete er litt nervøs for kvelden og får hjelp av datteren Jeanette på kjøkkenet. Vil gjestene Charlotte Thorstvedt, Daniel Nannskog og Pål Anders Ullevålseter like maten hennes? Og lar de seg imponere over Gretes flotte hjem på Nesøya som blant annet har champagnerom, peisstue, spisestue, lysthus og egen strandlinje?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Tirsdag 10. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 34 av 52
Episodetittel: Grete Roede
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle