Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Missing

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Programleder Charlotte Torstvedt inviterer Grete Roede, Daniel Nannskog og Pål Anders Ullevålseter til sin leilighet på Grønland i Oslo. Gjestene må innta kveldens måltid sittende i lotusstilling, og ikke alle synes det er like lett å stokke sine stive lemmer. Chalotte, som også jobber som DJ, lar de tre gjestene prøve seg bak miksepulten. Blir det suksess?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Torsdag 12. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 36 av 52
Episodetittel: Charlotte Torstvedt
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle