Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 10.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 3  episode 1 original 37409

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

For tre år siden fjernet Leif Håkon trappa opp til andre etasje. Kona, Kari, skulle male soverommene der oppe, men siden hun har høydeskrekk kommer hun seg ikke opp, siden hun da må via stigen. Dette fører til at tenåringsbarna må dele soverom i første etasje. For å bevare husfreden har de sluttet å snakke om oppussing og nå har det stått stille i årevis.

Detaljert beskrivelse

For å bevare husfreden har Leif Håkon (41) og Kari Elisabeth Ødegården (44) sluttet å snakke om oppussing. Det har stått stille siden Leif Håkon fjernet trappa opp til andre etasje for tre år siden. Kari skulle male soverommene i andre etasje, men siden hun har høydeskrekk kommer hun seg ikke opp, siden den eneste veien opp nå er en klatretur i stigen. Dette fører til at tenåringsbarna deres må dele soverom i første etasje. Thomas (19) har et midlertidig rom i vaskekjelleren, men der blir det så fuktig at han ofte må dele rom med søsteren Charlotte (14). Dette synes Thomas er kjipt, og Charlotte er flaut. Derfor har Thomas sendt søknad til Sinnasnekker’n, for å sørge for at han og søsteren endelig skal få egne rom.

Sendetidspunkt: Fredag 13. september 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 1 av 10
Episodetittel: Andebu
Produksjonsår: 2012
Aldersgrense: Alle