Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 06.25 - 4-stjerners middag

Middag hos noman mubashir original 3244

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Programleder og journalist Noman Mubashirs tema for kvelden er One Night in Bangkok, og de tre kjendisgjestene forfatter og språkviter Helene Uri, programleder Camilla Wold Knudsen og skuespiller Paul Ottar Haga blir kledd opp i eksotiske kimonoer. Noen av dem rynker litt på nesen av bekledningen, men når de får thaimassasje før de setter seg til bords er alle tilfreds. Men sterkt krydret mat, øl og kjærlighet på pinne har Noman lagt lista høyt for resten av gjengen. Får han toppscore i kveld?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Mandag 16. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 37 av 52
Episodetittel: Noman Mubashir
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle