Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Middag hos helene uri original 3248

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Forfatter og språkviter Helene Uri skal servere kveldens tre retter i sin flotte fritidsbolig ved Randsfjorden. En av kveldens gjester, Camilla Wold Knudsen, har med seg selvbruningsspray til Helene i gave etter at hun blottet sine hvite legger i gårsdagens episode. Noman Mubashir forsøker å få Paul Ottar Haga til å gråte etter at han har skrytt av sine evner til å felle tårer på kommando.

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Tirsdag 17. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 38 av 52
Episodetittel: Helene Uri
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle