Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Camilla wold knudsen ved grytene original 3252

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Programleder Camilla Wold Knudsen møter tidligere 4-stjerners middag-vertinne Eli Hagen når hun skal gjøre innkjøp for kvelden og får med seg verdifulle tips på veien. Kommer de til å hjelpe Camilla til å få full pott i kveld? Hun har planlagt underholdning sammen med søstrene sine på takterrassen som gjestene setter stor pris på, men glemmer helt å sette desserten i ovnen. Er gjestene strenge og trekker henne, eller veier den spektakulære underholdningen opp for tabben?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Onsdag 18. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 39 av 52
Episodetittel: Camilla Wold Knudsen
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle