Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 10.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 3  episode 4. original 38429

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Geir bor i et hjem som ikke er blitt pusset opp siden 50-tallet, og har gitt opp den oppussinga han startet på i 2004. Han er så flau over hvordan han har det at han ikke lar kjæresten, Ann-Karin, komme inn i leiligheten. Hvis det ikke blir orden på boligen slik at de kan bli samboere, kommer forholdet deres til å ta slutt.

Detaljert beskrivelse

Geir Huseth (49) fra Drammen bor i et hjem som virkelig trenger et ansiktsløft. Det er ikke blitt pusset opp siden 50-tallet, og Geir ga opp den oppussinga han startet på, i 2004. Han er så flau over hvordan han har det at han ikke lar kjæresten sin, Ann-Karin Martinsen (47), komme inn i leiligheten. Ann-Karin har nå meldt Geir på Sinnasnekker'n, for hvis ikke det blir såpass orden på leiligheten at de kan bli samboere, kommer forholdet deres til å ta slutt. Dette er tredje gangen de er sammen, og Ann-Karin føler at nå er det «vinn eller forsvinn»!

Sendetidspunkt: Onsdag 18. september 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 4 av 10
Episodetittel: Drammen
Produksjonsår: 2012
Aldersgrense: Alle