Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Paul ottar haga kokkelerer original 3256

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Skuespiller Paul Ottar Haga får flydd inn sodd fra hjemstedet sitt i Trøndelag for anledningen. Han skal nemlig diske opp med den sammen menyen som han hadde i sin egen konfirmasjon på 70-tallet til gjestene Camilla Wold Knudsen, Noman Mubashir og Helene Uri. Vil en retropreget meny imponere gjestene? De blir i tillegg testet i den lite høytidlige selskapsleken rævkrok, og mot slutten av kvelden avsløres ukens vinner.

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Torsdag 19. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 40 av 52
Episodetittel: Paul Ottar Haga
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle