Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 06.25 - 4-stjerners middag

C%c3%a5rej%c3%a5nni enderud alias bj%c3%b8rg m%c3%bcster original 3483

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Denne uken starter med middag hjemme hos artist og stylist Cårejånni Enderud. De fleste kjenner ham kanskje igjen som en av jentene i Great Garlic Girls. I kveld skal han være i karakter hele kvelden, som den eldre og snakkesalige damen Bjørg Müster. På menyen står mat som er godt for magen, nemlig kålruletter og sviskekompott. Med komikergjestene Jonna Støme, Stine Buer og Lisa Tønne ligger dette an til å bli en svært humoristisk kveld!

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Mandag 23. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 41 av 52
Episodetittel: Cårejånni Enderud
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle