Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Stine buer original 3487

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Komiker og programleder Stine Buer har gravd i gamle bildearkiv og funnet fotografier av middagsgjestene Cårejånni Enderud, Jonna Støme og Lisa Tønne fra tiden som fjortiser. Disse bildene ligger under tallerkene deres og blir tatt fram litt ut i middagen. Overraskelsen er at Stine har lett fram klær slik at de kan kle seg ut og mimre om ungdommens glade dager. For å toppe det hele blir det servert shots med Tyrisk Pepper og den supersøte vinen Peach Canei.

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Onsdag 25. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 43 av 52
Episodetittel: Stine Buer
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle