Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Lisa t%c3%b8nnes middag original 3490

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Komiker Lisa Tønne har ikke så gode erfaringer med å svette over grytene og får hjelp av svigerinnen Gry med matlagingen. Uvitende om at det en av gjestene, Cårejånni Enderud, som har gitt Lisa oppskriften på hovedretten, klager Stine Buer over at maten smaker som det nederst i tannglasset. Den siste gjesten, Jonna Støme, blir også fornærmet når Stine sier hva hun synes om standup-komikere. Men hvordan likte gjestene resten av maten til Lisa? Vil hun ta ukens seier?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Torsdag 26. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 44 av 52
Episodetittel: Lisa Tønne
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle