Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 06.25 - 4-stjerners middag

Lene alexandra %c3%98ien original 3672

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Artist og tidligere modell Lene Alexandra Øien tar med seg sin stylist på matshopping i håp om at han er bedre enn henne til å handle råvarer. Gjestene som skal få nyte Lene Alexandras tre retter er kjendispastor Runar Søgaard, tidligere fjernsynsprogramleder Helge Hammelow-Berg og missegeneral Geir Hamnes. Lene runder av kvelden med å underholde dem med en av sine gamle hits. Vil det gjøre susen når poengene skal deles ut?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Mandag 30. september 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 45 av 52
Episodetittel: Lene Alexandra Øien
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle