Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 09.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 4  episode 3. original 48616

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I 17 år har Anders (43) og Unn-Cathrin (42) pusset opp og bygd hus, garasje og hytte. Problemet er bare at ingenting av det de starter på blir ferdig. Unn-Cathrin har gitt opp, men Anders fortsetter å starte nye prosjekter mens de uferdige prosjektene står der. Nå må noe skje, for de skal feire konfirmasjon i det uferdige lappverket av et hus om kun to uker.

Detaljert beskrivelse

I 17 år har Anders (43) og Unn-Cathrin (42) pusset opp og bygd hus, garasje og hytte. Problemet er bare at ingenting av det de starter på blir ferdig. Unn-Cathrin har nå gitt helt opp, mens arbeidsnarkomane Anders fortsetter å starte med nye prosjekter, og lar de uferdige prosjektene stå der til stor frustrasjon for resten av familien. Paret har nå kniven på strupen, siden de skal feire konfirmasjon for sønnen sin i det uferdige lappverket av et hus - om kun to uker.

Sendetidspunkt: Mandag 30. september 2019 kl. 09.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 3 av 40
Episodetittel: Ep 403 Unn-Cathrin og Anders, Gjerdrum
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle