Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 06.30 - 4-stjerners middag

Runar s%c3%b8gaard p%c3%a5 kj%c3%b8kkenet original 3673

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Kjendisprest Runar Søgaard lager middag i et lånt hus for anledningen og er redd det ikke er utstyrt med alle redskapene han trenger. Runar har bestemt seg for å diske opp med svensk Toast Skagen, italiensk pasta og pai som han håper gjestene Lene Alexandra Øien, Helge Hammelow-Berg og Geir Hamnes vil sette pris på. Kveldens underholdning er å skyte på blink med pistol. Lene Alexandra klarer seg overraskende bra, men klarer hun å slå verten?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Tirsdag 01. oktober 2019 kl. 06.30
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 46 av 52
Episodetittel: Runar Søgaard
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle