Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 09.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 5. original 48951

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Marianne og Torbjørn har mistet motet. De har tre små barn, og klarer ikke å få tiden til å strekke til. Oppussingen har slukt dem totalt, og nå står de igjen uten energi og med uferdig oppussing i de fleste rom. Både smilet og lysten til å pusse opp har forsvunnet, og begge har dårlig samvittighet både overfor hverandre og barna.

Detaljert beskrivelse

Marianne (32) og Torbjørn (32) har mistet motet. Oppussingen har slukt dem totalt, og nå står de igjen uten energi og med uferdig oppussing i de fleste rom. Det er Torbjørn som pusser opp, mens Marianne tar seg av barna. Hun har dårlig samvittighet for at hun ikke bidrar mer, men ser ikke hvordan hun skal kunne klare det. Paret har tre små barn, og klarer ikke å få tiden til å strekke til. Både smilet og lysten til å pusse opp har forsvunnet, og de har begge dårlig samvittighet både overfor hverandre og barna. Mariannes største drøm er å få mannen sin tilbake, samt et vaskerom og hyller i gangen, slik at de kan få orden i en kaotisk småbarnshverdag.

Sendetidspunkt: Onsdag 02. oktober 2019 kl. 09.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 5 av 40
Episodetittel: Ep 405 Torbjørn og Marianne, Kvitseid
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle