Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Geir hamnes kokkelerer original 3670

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Ukens siste vert er missegeneral Geir Hamnes. Menyen hans består av tre indiske retter, inspirert av hans indiske kjæreste. Men når ingrediensene skal handles inn, er det ikke mye han forstår av handlelisten. Heldigvis kommer hans kjære Deepika ham til unnsetning og Geir kan slappe mer av. Men blir maten en suksess, eller blir den en miss?

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Torsdag 03. oktober 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 48 av 52
Episodetittel: Geir Hamnes
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle