Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 09.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 4  episode 6. original 48627

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Carina (42) og mannen skulle bygge drømmehuset sammen, men i fjor døde mannen brått. Carina ble sittende igjen med et halvferdig hus og to gutter som krevde sitt. Hele huset bærer preg av uferdige prosjekter, med materialer og verktøy over alt. Sønnene bor på rom sammen, og eldstemann har begynt å melde behov for egen plass.

Detaljert beskrivelse

I 2001 kjøpte Carina (42) og mannen hus i hans hjembygd, Brandbu. Sammen skulle de bygge drømmehuset, men i fjor døde mannen brått. Carina ble sittende igjen med et halvferdig hus og to gutter som krevde sitt. Oppi det hele prøver hun å fungere som mamma, men hun føler hun skorter på begge oppgavene nå. Hun er sliten og ønsker noen som kan gi henne struktur slik at hun kan få kombinert oppussingen og mammarollen på best mulig måte. Hele huset bærer preg av uferdige prosjekter, det ligger materialer og verktøy over alt. Spisestua er full av rot og halvferdige vegger. Begge sønnene bor på rom sammen, og eldstemann har begynt å melde behov for sin egen plass. Dette tærer på forholdet mellom mor og sønn og hun sliter med mye dårlig samvittighet.

Sendetidspunkt: Torsdag 03. oktober 2019 kl. 09.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 6 av 40
Episodetittel: Ep 406 Carina, Brandbu
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle