Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 09.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 4  episode 7. original 48630

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

For 13 år siden oppfylte Rita (48) og Trond (50) hans drøm om å kjøpe barndomshjemmet. Men de klarer ikke å holde huset ved like. Datteren Therese (22) har bedt Otto om hjelp, da hun ser at tilstanden er i ferd med å ødelegge familien. Mor er blitt deprimert og har mistet nattesøvnen, mens far velger å flykte fra problemet, og prioriterer heller bilmekking.

Detaljert beskrivelse

For 13 år siden kjøpte Rita (48) og Trond (50) hans barndomshjem. Dette var drømmen hans i alle år, men ting har ikke gått etter planen. De klarer ikke å holde huset ved like, og nå er det datteren Therese (22) som har bedt Otto om hjelp, da hun ser at husprosjektet er i ferd med å ødelegge familien. Rita bekymrer seg for at huset skal falle sammen, noe som har ført til at hun er blitt deprimert og har mistet nattesøvnen. Trond velger å flykte fra problemet, og prioriterer heller bilmekking enn å redde huset.

Sendetidspunkt: Fredag 04. oktober 2019 kl. 09.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 7 av 40
Episodetittel: Ep 407 Rita og Trond, Gan
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle