Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 06.25 - 4-stjerners middag

Uke 1  elin tvedt  vidar johnsen  kurt oddekalv og torhild sivertsen original 15339

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Programleder Elin Tvedt har ligget i hardtrening hos sin kokkevenninne for å prøve å imponere gjestene Vidar Johnsen, Torhild Sivertsen og Kurt Oddekalv. Hun er storfornøyd med å servere fjellørret siden Kurt er gjest, men er ikke forbredt på at fiskestykkene hun får levert er mindre enn de hun har øvd seg på.

Detaljert beskrivelse

4-stjerners middag er endelig tilbake og programleder Elin Tvedt, tidligere Vamp-vokalist Vidar Johnsen, miljøaktivist Kurt Oddekalv og artist Torhild Sivertsen er første gruppe ut i den tredje sesongen. I en skikkelig vestlandskokkekamp er det Elin Tvedt som åpner ballet og for å sikre suksess har den tidligere værdamen trent på rettene hun skal lage i tre dager. - Jeg er litt nervøs. Jeg er jo egentlig ikke flink på kjøkkenet, men jeg har jo øvd. Så hvis jeg har flaks blir det bra, håper Tvedt. Elin planlegger fjellørret som sesongens første hovedrett, men møter skepsis på forhånd hos Kurt Oddekalv. - Jeg håper hun har fisket den selv og at jeg ikke blir lurt med sånn oppdrettstull. For jeg kjenner forskjellen, hevder han og håper også forretten, asparges med spekeskinke, er lokalprodusert. Vidar Johnsen var spesielt glad for å møte Elin Tvedt. - Vi fikk jo en god og varm klem alle sammen og det har jeg jo alltid drømt om å få av selveste Elin Tvedt, medgir Johnsen. I løpet av sesongen skal totalt 48 kjendiser stelle i stand til middagsselskap og det hele munner ut i en direktesendt finale i mai hvor sesongens ukesvinnere skal konkurrere om tittelen Norges beste stjernekokk 2011. I den tredje runden av 4-stjerners middag skal intimsonene utfordres, uvante kjøkken mestres og en vinjomfru skal drikke vin for første gang. Hvem våger å teste ut strippestanga hjemme hos Linni Meister? Hvem må ty til å bestille pizza når alt har gått galt? Og ikke minst: Hvem lager den beste maten? Deltakere våren 2011: Uke 1: Elin Tvedt, Vidar Johnsen, Kurt Oddekalv og Torhild Sivertsen Uke 2: Frode Alnæs, Camilla Herrem, Cato Bekkevold og Marianne Krogness Uke 3: Lillian Müller, Espen Ester Pirelli Benestad, Maria Arredondo og Einar Gelius Uke 4: Anne B. Ragde, Torgrim Eggen, Per Christian Ellefsen og Unni Lindell Uke 5: Andrine Flemmen, Anders Myrvold, Erik Mortvedt og Rachel Nordtømme Uke 6: Anita Valen, Anine Stang, Svein Østvik og Torgrim Holte Uke 7: Fridjov Såheim, Tom A. Haug, Gard Eidsvold og Eindride Eidsvold Uke 8: Anette Bøe, Jim Marthinsen, Linni Meister og Jostein Pedersen Uke 9: Asgeir Borgemoen, Ingebrigt Steen-Jensen, Gunhild Lærum og Inger Lise Hansen Uke 10: Jan Vardøen, Erling Sundal, Charlotte Mohn og Trond Moi Uke 11: Martine Aurdal, Rein Aleksander, Ole Klemetsen og Monica Hansen Uke 12: Beate Eriksen, Tommy Fredvang, Minken Tveitan og Tore Halvorsen

Sendetidspunkt: Mandag 07. oktober 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 1 av 60
Episodetittel: Elin Tvedt
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle