Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 09.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 4  episode 8. original 48632

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I et lite rekkehus i Bergen bor en stor familie på syv personer. Far Asbjørn har stått for det som er gjort av oppussing, mens mor Hilde er flink å påpeke alt far ikke har gjort ferdig. Familien deler tre små soverom, samtidig som de har en hel kjeller som står urørt. Å bo så tett har ført til at irritasjonen begynner å stige.

Detaljert beskrivelse

I et lite rekkehus i Bergen bor en stor familie på syv personer bor. Det er helst far Asbjørn som har stått for oppussingen. Mor Hilde er ikke handy, men er flink å påpeke alt far ikke har gjort ferdig. Familien deler tre små soverom, samtidig som de har en hel kjeller som står urørt og kan gjøres om til to soverom, og kanskje en liten tv-stue for barna. Asbjørn har gått lei etter 10 år med oppussing, og vegrer seg for å begynne fordi det er et stort prosjekt og han er ingen snekker. Å bo så tett har fungert til nå, men strikken begynner å bli tøyd. Hilde blir irritert over at ting går tregt og at Asbjørn ikke ferdigstiller prosjektene han begynner på. Han blir irritert fordi hun maser. Det er ingen steder å gå for seg selv, og de prøver å ikke la kranglingen eskalere på grunn av barna. De er tomme for energi og ønsker å bruke mer tid sammen som familie, men har hele tiden det uferdige prosjektet hengende over seg. I tillegg føler deres eldste datter at hun må flytte ut mot sin vilje slik at alle får litt bedre plass.

Sendetidspunkt: Mandag 07. oktober 2019 kl. 09.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 8 av 40
Episodetittel: Ep 408 Hilde og Asbjørn, Bergen
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle