Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 09.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 4  episode 9. original 48652

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Trygve (32) og Silje (31) traff hverandre for under fire år siden, men har likevel rukket å få tre barn, samt kjøpt huset til besteforeldre hans. Det var et oppussingsobjekt og de har fått gjort veldig mye, men nå er de utbrente og det er full stopp i oppussingen for å redde forholdet og familielivet. Men huset er kaldt og må isoleres før vinteren kommer.

Detaljert beskrivelse

Trygve (32) og Silje (31) traff hverandre for mindre enn fire år siden og har på den tiden rukket å få tre barn, samt kjøpt huset til besteforeldre hans som var et oppussingsobjekt. De har fått gjort veldig mye, men nå er de fullstendig utbrente og det er full stopp i oppussingen for å redde forholdet og familielivet. Trygve er redd for å gjøre noe mer med oppussingen siden familievernkontoret har foreslått at han legger det til side for å lette trykket hjemme. Silje er fullstendig lei av oppussingen og er sliten av å gå gravid sammenhengende i tre år. Huset er kaldt og de trenger å isolere det før vinteren kommer.

Sendetidspunkt: Tirsdag 08. oktober 2019 kl. 09.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 9 av 40
Episodetittel: Ep 409 Trygve og Silje, Mjøndalen
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle